sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Laukku ja hattu

Vanhasta laukusta hajosi hihna ja uusi piti saada tilalle. Tarve oli juuri tietynlaiselle laukulle. Pitää olla säädettävä hihna, jonka saa pitkäksi, jotta laukkua voi käyttää tytön kanssa liinaillessa. Lyhyellä hihnalla taas on helpompi kantaa laukkua olalla. Vetoketju pitää olla ehdottomasti, myös pieni vetoketjutasku laukun sisällä. Laukun pitää lisäksi olla sen kokoinen, että sinne mahtuu kaikki tarvittava, kuten puhelin, lompakko, vesipullo ja iPad muun muassa. Ja tietysti laukun pitää myös olla kivan mallinen.

En löytänyt valmista kaavaa ja ohjetta, joten suunnittelin laukun itse. Pakko myöntää, että olen aika tyytyväinen lopputulokseen, ottaen huomioon vähäisen ompelukokemukseni. Ja mikä parasta, materiaalien hinta on hädin tuskin kolme euroa. Musta kangas on löytö kierrätyskeskuksesta, vuorikangas Eurokankaan palalaarista, hihna vanhasta laukusta, vetoketjut ja langat Karnaluksista.

Tällainen siitä tuli:








Samoista kankaista tein myös itselleni hatun.



2 kommenttia:

  1. En löytänyt sähköpostiasi mistään, joten viesti nyt tätä kautta. :)

    Näin suloista tyttöäsi puistossa päällään vakosamettinen takki ja lakki ja ihastuin niihin ihan täysin! Kysäisenkin, olisiko mitenkään mahdollista teetättää meidänkin tytölle samanlainen setti, vaikka ensi syksyksi? Muutenkin ompeluksesi ovat kyllä huippuhienoja!!

    www.mineamarissa.blogspot.fi
    mineamarissa@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) Yritänpäs lisätä jonnekin sähköpostiosoitteen näkyviin, ja laitan tännekin kuvan takista ja hatusta :)

    Vastaan sulle tarkemmin sähköpostilla.

    VastaaPoista